Airsoft - timska igra

  • 1 Dan
  • Dostupan Wifi

Airsoft je adrenalinska, bezbjedna, nenasilna strateško-taktička igra, koju širom svijeta igraju stotine hiljada ljudi, pridržavajući se svih relevantnih zakona. AirSoft ne propagira rat i oružane sukobe, to je igra u kojoj dolazi do izražaja timski rad i karakter učesnika. AirSoft oružja su vjerne replike realnih oružja, jednake su po dimenzijama, detaljima i skoro iste težine.

AirSoft igra je igra između dva suparnička tima, i svaki tim može da ima od dva do četiri igrača. Igra se zasniva na fer pleju i igra se sa plastičnim kuglicama koje su bezopasne po igrače. Igrač koji je pogođen mora da prizna da je pogođen.

Cilj Igre je da jedan tim "eliminiše" drugi tim tako što će pogoditi svakog igrača protivničkog tima. Udaljenost poligona od našeg kampa je 100 metara, u pravom prirodnom okruženju sa najmodernijim opremom. Minimalan broj ucesnika je 4. Maksimalan broj ucesnika je 8. Posjedujemo opremu po svim evropskim standardima koje koriste profesionalno igrači AirSoft-a. U cijenu uključena sva oprema i 300 kuglica.

Pišite nam