Paraglajding Titelski breg

Adrenalin i neverovatna sloboda su sastavni deo paraglajdinga. Pridruži nam se u ovoj avanturi i oseti se poput ptice dok letiš visinama Titela.

Kada ste se poslednji put osetili slobodno poput ptice?! I to ne samo u metaforičnom, već i bukvalnom smislu. Letenje paraglajderom pruža baš takvo iskustvo, a oni koji su se oprobali u ovom sportu, kažu da je uspomena za ceo život.

Zajedno sa iskusnim pilotima doživećete prirodu Titela iz drugačije perspektive, osetiti njenu moć, lepotu i sasvim se bezbedno dočekati na noge.

Kako izgleda paraglajding - Titelski breg, Vojvodina?

Letenje paraglajderom ćemo započeti na jednom od najboljih mesta u Vojvodini, odakle se pruža panoramski pogled na prelepe ravnice, Carsku baru, Frušku Goru i ušće reke Tise, koja se uliva u Dunav.

Da bi let prošao maksimalno sigurno, na samom startu ćemo obući kvalitetnu opremu, koja se nakon oblačenja, detaljno proverava da li je adekvatno postavljena. Tada ćemo vas upoznati i sa planom letenja, kako bi trebalo da se ponašate u letu, kakve pokrete da pravite i pružiti vam slične savete.

Na početku ćemo imati pomoć automobila, da bismo dosegli potrebnu vuču, a kada se vinemo u vazduh prepuštamo se slobodnom letu i upravljanju paraglajderom. U pitanju je jedrilica za letenje koja vam pruža dovoljno vremena da dođete na određenu visinu, a nakon toga sledi vaš trenutak uživanja u divnoj avanturi.

Ako želite probati paraglajding, Titelski breg daje divno prostranstvo i pristupačno mesto za poletanje, tako da imate sve naše preporuke za ovo mesto.

Plan letenja

Pomenuti auto, koji će nam pomoći pri startu, opremljen je specijalnim vitlom, pričvršćenim za paraglajder. Kada dosegnemo određenu visinu, ta veza sa autom se prekida i mi započinjemo slobodan let. Pri završetku paraglajdinga, slećemo na istu tačku odakle smo i poleteli. Ako kojim slučajem povedete svoje prijatelje ili porodicu na Titelski breg, odmah po sletanju možete da im prenesete prve utiske ovoj avanturi.

Inače ćemo vaš let besplatno snimati GoPro kamerom, a zatim vam kroz nekoliko dana proslediti video materijal, kog možemo i obraditi, po vašoj želji, uz simboličnu doplatu.

Kada se leti?

Kad god je lepo vreme, što znači bez padavina i jakog vetra. Na visini je hladnije tek za jedan stepen, tako da će vam majica i šuškavac biti sasvim dovoljni. Bilo bi dobro i da obujete udobnu obuću, koja će vam bez ustezanja pomoći da lagano potrčite tokom poletanja.

Ako smo vas zainteresovali za paraglajding (Titelski breg), pozovite nas, a mi ćemo vam, nakon provere vremenskih uslova, predložiti koji bi termin bio najbolji za vas. Čak iako imate strah od visine, to vas ne sprečava da se prepustite ovoj avanturi. Obezbedili smo sve da vaš let protekne sigurno, a na vama je samo da se opustite i uživate na sedištu paraglajdera, koje je inače vrlo udobno za duže vožnje.

€100 po osobi (RSD11,800)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€100 x 1 osoba €100
Ukupna Cena €100

(RSD11,800)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.