Trodnevni rafting Tara

Rafting na Tari je iskusio skoro svako drugi, jer je avantura koja vas mami da je probate i vratite joj se opet. Ako već nisi, doživi je zajedno sa nama.

Rafting na Tari je prilika da sjajno provedete vikend u prirodi ili kada želite na par dana da pobegnete iz grada. Naša ponuda RAFTING TARA-RAJSKA RIJEKA sadrži sve što je potrebno za jednu ugodnu avanturu.

Aranžman obuhvata:

  • večeru nakon popodnevnog dolaska u kamp, doručak, ručak i večeru tokom 2. dana, dok je doručak za 3. dan
  • dva noćenja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom
  • kompletnu opremu za rafting (kaciga, prsluk, čizme, neoprenska odela)
  • prevoz od Brštanovice do mesta gde počinje rafting Tarom
  • obezbeđeni čamci za rafting Tarom
  • licencirani skiperi
  • dobra zabava i prenoćište.

Kako izgleda boravak u našem kampu Rajska rijeka?

Ako ste zaljubljenik u prirodu, adrenalin i rado biste sa svojim društvom da otkrijete nove avanture, krenite sa nama na rafting na Tari. Rajska Rijeka nije samo kamp, već mesto brojnih čari koje možete videti i iskusiti.

Sam kompleks obuhvata sobe sa različitim brojem kreveta, tako da možete doći sami, u paru ili čak sa još tri osobe. Hrana ne manjka ni za koga, jer postoji meni koji je prilagođen svakom tipu ishrane. Dostupan je i bar u okviru restorana, koji tokom noći postaje klub, mesto dobre zabave, druženja i upoznavanja sa drugim članovima kampa.

Boravak na Tari tokom 3 dana

DAN 1 - Dolazak u kamp

U kamp Rajska Rijeka stiže se u poslepodnevnim satima. Nakon toga sledi smeštanje u sobe i upoznavanje sa samim mestom. Svako ima svoje vreme na raspolaganju da iskoristi kako želi, a najbolje je za odmor, da biste se pripremili za sutrašnji rafting Rajskom Rijekom. U prijatnom i jedinstvenom ambijentu kampa moći ćete da uživate u domaćem vinu i rakiji, dok slušate muziku i lagano pucketanje vatre.

DAN 2 - Rafting Tara-Rajska Rijeka

Po završetku doručka, sledi pripremanje, što podrazumava odabir opreme za rafting, dogovor sa vodičem, nakon čega sledi prevoz do odredišta za početak raftinga Tarom. Potom na red dolazi splavarenje Tarom, koje je dugo oko 25km, i obuhvata nekoliko stanica gde se možete fotografisati i kupati. Našim čamcima stižemo na privatnu plažu gde je pravo mesto za uživanje, nakon čega je vreme za ručak. Pošto predahnemo od uzbudljivog rafitinga Tarom, sledi period druženja u kampu, uz vatru i muziku.

DAN 3 - Doručak i odlazak

Probaćete prave domaće specijalitete iz ovog dela zemlje - pite, sir, domaću pršutu, uštipke sa kajmakom, domaći med, i još mnogo toga. Po završetku doručka sledi pakovanje, a zatim i napuštanje soba. Isplanirana je i lagana šetnja, tokom koje ćete moći da obiđete kamp ili da napravite sjajne fotografije na obali reke Drine. Nakon toga je vreme za povratak kućama.

€120 po osobi (RSD14,610)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 3 Dana / 2 Noći
€120 x 1 osoba €120
Ukupna Cena €120

(RSD14,610)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.