Paraglajding Budva

Topli povetarac, vatren zalasak sunca, adrenalin… Zvuči sjajno. Ali nemoj samo zamišljati paraglajding na moru, pridruži nam se u ovoj avanturi.

Ako ne možete zamisliti leto bez mora, onda verujemo da bi ovaj paraglajding u Budvi bila sjajna opcija za vas. Crnogorsko primorje i beskrajnost Jadranskog mora su dovoljni za nezaboravan momenat, i to sve uz malu dozu adrenalina da začini celu priču. Osećaj letenja paraglajderom u Budvi je poseban i predlažemo da ipak sami iskusite kako to sve izgleda.

Opšte informacije o avanturi:

  • Poletiše je iz naselja Brajići iznad Budve, gde je 760 metara nadmorska visina (mnv) a sletište na obližnjoj plaži par metara od mora, na 0 mnv;
  • leti se na svaki sat u trajanju od 15-20 minuta, zavisno od meteouslova;
  • na lokaciju dolazimo automobilima;
  • leti se u tandemu sa iskusnim vodičima;
  • obezbeđena je profesionalna oprema;
  • možete imati snimak o svom letu, koji je napravljen sa GoPro,
  • avantura je dostupna i početnicima.

Kako izgleda paraglajding u Budvi?

Bez obzira da li ste leteli paraglajderom ili tek planirate da se oprobate u istom, slobodno možete rezervisati svoje mesto iako ste početnik. Mesta ima za sve. Naši kvalifikovani vodiči će vam preneti detaljne informacije u vezi pomenutog sporta, te će vas tako spremiti za ovu avanturu a pritom i ublažiti neprijatnost koju možda osećate.

Pre leta ćete obući profesionalnu opremu i staviti propratne elemente, kako što su šlem i apsorber, što će vašu vožnju učiniti maksimalno sigurnom. Inače se leti u tandemu, a ukoliko već imate iskustva u ovom sportu, možete i sami krenuti.

Paraglajding ćemo otpočeti u naselju Brajići, koje se nalazi iznad Budve veoma blizu primorja, odakle ćete videti prelepo crnogorsko more koje se sa horizontom spaja u jedno. Uočićete i Stari grad, ostrva Sveti Stefan i Sveti Nikola, razna manja mesta, prelepe predele Budvanske rivijere i mnoga druga mesta.

Čak iako se prijavite za vožnju određenog datuma, let paraglajderom ipak zavisi od meteouslova. Stoga predlažemo da birate termine kada je toplo, sunčano i bez jakih vetrova.

Sve u svemu, jedno skroz drugačije iskustvo posebno jer ćete iz vazduha videti i upoznati mnoge znamenitosti. Rezervišite već danas svoje mesto, a mi se vidimo uskoro na nekom od vrhova.

€100 po osobi (RSD11,800)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€100 x 1 osoba €100
Ukupna Cena €100

(RSD11,800)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.