Adrenalinski rafting na Tari

Prenoćište, klopa, vodiči, sigurnosna oprema - ceo jedan paket za odličan rafting. Samo "ponesi" dobru energiju i avantura može početi.

Znaš onaj osećaj kad po prvi put probaš neki sport i odjednom osetiš ogroman nalet adrenalina, presrećan/na si i ne želiš da se ta avantura završi… Ako potvrdno klimaš glavom i želiš se oprobati u novom sportu, onda verujemo da je rafting na Tari prava stvar za tebe.

RAFTING TARA tokom 3 DANA

Spremili smo ti sjajnu ponudu za uživanje u raftingu i druženju sa ekipom na Tari, koja važi za jednu od najlepših reka. Pogledaj u nastavku šta obuhvata aranžman:

2 prenoćišta + 5 obroka (pun pansion i polupansion)

  • Rafting Drinom i Tarom na relaciji Brštanovica-Bastasi dužine 20km
  • IRF licencirane vodiče, celokupnu opremu za rafting, prevoz do mesta početka spusta na Tari, kao i pratnju kajakaša tokom raftinga
  • putno osiguranje, i potrebne takse - boravišne i izletničke

Kratak pregled boravka na Tari

1.DAN

Dolazak u sobe, nakon čega sledi večera, a zatim odlazak na spavanje.

  1. DAN

Na početku dana očekujte doručak, koji će vam pružiti dovoljno energije za rafting Drinom i Tarom. A u toku dana, kada se izmorite od ove aktivnosti u prirodi, biće vam obezbeđen ručak, kada ćete moći da predahnete i uživate u dobrom društvu sabirajući utiske sa ostatkom ekipe. Kasnije u toku biće pripremljena i večera, nakon koje ćete moći mirno da predahnete i prenoćite u kampu.

  1. DAN

Nakon što doručkujemo, računajte da smo ovu avanturu priveli kraju, te tada napuštamo sobe i krećemo kućama.

Sjajna stvar je ta što se rafting ture u toku dana organizuju u 2 termina i to s polaskom u 10h i 14h. Tako možete izabrati termin koji odgovara vašoj grupi i potvrditi ga tokom rezervacije, a postoji mogućnost i mi da vas rasporedimo. Ako si već iskusio/la rafting Tarom ili planiraš da to uradiš po prvi put, mi smo ti obezbedili uslove za siguran, prelep i spust za pamćenje. Iskoristi ove sunčane dane tokom septembra/oktobra i provedi ga sa društvom na Tari, jer mnogi kažu da je kanjon tada najlepših boja.

Koja je tvoja cena?
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€132 x 1 osoba €132
Ukupna Cena €132

(RSD15,576)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.