Nezaboravna iskustva

Pomažemo Vam da pronađete premium avanture. Zašto traćiti vreme?

Popularne avanture

"Hajde da odemo negde u prirodu. Prijaće nam aktivni odmor ili neki ekstremni sport. Želim u planinsku šetnju sa pticama, da se oprobam u paraglajdingu ili napokon vidim kakav je taj rafting Tarom."

Ako vam se ove misli vrte po glavi, pomenute aktivnosti su dostupne u Srbiji i regionu. Ekstremac je tu da vas upozna sa svim lepotama prirode, jer na našem sajtu možete otkriti omiljeno mesto za svoju avanturu i dobiti dodatne informacije za svaku od njih.

  • Istaknuto
  • Rafting
  • Paraglajding
  • Via ferrata
  • Vožnje motornih sanki

Bilo da vas zanima šetnja sa porodicom, foto safari, razgledanje prirode (mnogima poznato kao aktivni odmor) vikend ili jednodnevni izleti su pravi izbor za vas koji imate porodicu, društvo, partnera ili prosto sami želite da odete i odmorite se od grada. Udisanje svežeg vazduha, zelenilo i jezera posebno prijaju svima nama koji živimo dalje od prirode.

Popularne aktivnosti

Vodimo vas da iskusite i ekstremne sportove, koji su namenjeni za prave ljubitelje adrenalina i sportskog duha. Nezaboravan rafting Tarom, paraglajding iznad Čigote ili čak kanjoning Hrčavkom i Nevidiom. Više ne morate ići u inostranstvo da biste uživali u raznim ekstremnim sportovima - sve vam je dostupno ovde, u našim krajevima. Ili ako već niste, iskusite i videćete da se ovi sportovi pamte.

Kad ih jednom probaju, ljudi kažu da im se opet vrlo rado vrate. Iako ste do sad praktikovali aktivni odmor i potpuni ste početnik u ekstremnim sportovima, obezbedili smo sve da se osećate sigurno - naši iskusni skiperi i paraglajderi su tu da vas upoznaju korak po korak sa izabranim sportom.

Za one koji vole izazove, tu su adrenalinski sportovi. Zamislite igru u kojoj držite oružje i idete u borbu protiv neprijatelja. Adrenalin je ovde neizostavan, i ako volite da ga osetite u krvi, onda je er soft (AirSoft) prava stvar za vas.

Okupite ekipu i sjajno se zabavite u ovoj igri, gde se koristi replika oružja, te je stoga sve bezbedno. Spremili smo vam i dobropoznati Zipline Drinom i Sutjeskom, sve popularniju Via Ferratu na našim prostorima i još mnooogo toga.

Popularne destinacije

Iz godine u godinu raste interesovanje za izletima na peščanim piramidama, obilasku Nacionalnog parka Perućice, Trnovačkog jezera i Zelengore, dok je tražnja za Durmitorom oduvek u jeku. Ekstremac je ovo imao u vidu i odlučio da vam ponudi povoljne izlete baš na ovim mestima, aranžmani koji obuhvataju sve što je potrebno za vaš siguran i prijatan boravak.

Beograd

Beograd

gallery

Reka Tara

Reka Tara

gallery

Zlatibor

Zlatibor

gallery

Zelengora

Zelengora

gallery

Banja Luka

Banja Luka

gallery
Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.