Otkrij avanturu u prirodi

Život je kratak! Da li si spreman za vrhunsku avanturu?

Popularne avanture

  • Sve toure
  • Kanjoning
  • Rafting
  • Izazov
  • Izleti

Popularne aktivnosti

Sve ekstremne aktivnosti koje smo izdvojili i prikazali su izazovne. Sigurni smo da vam neće faliti ekstremnosti bilo koju da odaberete. Ovo su neke od najpopularnijih - nezaobilazne ekstremne aktivnosti koje praktikujemo svake godine.

blog

Kanjoning

Od € 99
Kanjoning (engl. Canyoning) je rekreacija na otvorenom koja predstavlja spuštanje niz rečne klisure (kanjone). Za razliku od drugih sportova kao što su rafting, kajak ili hidrospid, Kanjoning se izvodi pešice bez upotrebe kanua ili gumenih čamaca. Kanjoning je nužno izvoditi u grupama, koje obično uključuju 4 do 6 osoba.
blog

Rafting

Od € 43
Rafting na engleskom jeziku se može prevesti kao "splavarenje divljim vodama" u srpskom jeziku da bi se terminu splavarenje dodao elemenat nadmetanja, takmičenja. Rafting je sport koji se sastoji u nadmetanju timova u profesionalnim takmičarskim čamcima sa 4 do 6 članova, a takmiči se u 3 discipline: slalomu, sprintu i spustu.
blog

Izazov

Od € 15
Pronaći ćete ugodne, originalne načine da istražite prirodu, steknete nove veštine i postanete aktivni u svojoj zajednici prihvatajući izazove u prirodi. Idemo.
blog

Izleti

Od € 30
Planinarenje je divna zabava jer je to nešto što svako može da radi. Postoji staza za svakoga, bez obzira na godine, nivo veštine ili nivo iskustva.

Popularne destinacije

Trenutno najtraženije destinacije sa najvišim ocenama naših gostiju.

Zelengora

gallery

Reka tara

gallery

Reka Hrčavka

gallery

Prašuma Perućica

gallery

Beograd

gallery

Ekstremac

Copyright © 2022

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.