Tandem skok Beograd

Zamislite sebe visoko iznad oblaka, sa pogledom na prelepi Beograd i okolinu. Zvuči neodoljivo, zar ne?

Da li ste spremni za najveću avanturu svog života? Za nezaboravno iskustvo koje će vam ostati zauvek u sećanju? Pružamo vam priliku da osetite neopisiv nalet adrenalina kroz vene dok se spuštate sa visine od 3.000-6.000 metara, sa brzinom od 220 km/h.

Zamislite sebe visoko iznad oblaka, sa pogledom na prelepi Beograd i okolinu. Zvuči neodoljivo, zar ne? Letećemo avionima koji mogu dostići najveće visine u Srbiji i regionu, što sam tandem skok čini još spektakularnijim.

Šta možete očekivati tokom tandem skoka?

Doživećete nešto što je samo mali broj srećnika širom sveta mogao da oseti - ogroman nalet adrenalina, nagli pad i neopisivu slobodu. Shvatićete da nakon ovog iskustva ništa više neće biti isto. Imaćete osećaj da ste drugačiji od "običnih" ljudi, sa novim shvatanjem sveta i sebe. Obuzeće vas nemerljivo zadovoljstvo i sloboda koju niste osetili ni u jednoj prilici. I najvažnije od svega, osetićete nebo. Istinsko nebo, iznad oblaka, sa prelepim pogledom na Beograd i okolinu. Ova prilika se ne pruža svaki dan, zato ne oklevajte da ispunite svoj san i doživite nezaboravno iskustvo sa Ekstremcem.

Priprema za tandem skok u Beogradu

Ako ste konačno odlučili da skočite, vaša priprema može početi. Dobićete kratku obuku od strane instruktora, koji će vam objasniti šta treba da radite tokom skoka, kako da postavite telo, da se dočekate na noge i druge važne informacije da bi vaš skok protekao sasvim sigurno. Ne morate biti zabrinuti, jer će vam instruktor reći sve ono što je bitno dok budete u avionu i ukloniće vam svaku potencijalnu brigu.

Nakon kraće obuke, sa instruktorom ćete otići u letelicu gde ćete vežbati kako je to skočiti iz aviona. I to je to! Nakon toga ćete biti spremni za skok. Dobićete odgovarajuću odeću i zaštitu za glavu, a instruktor će vas povezati za sebe tako da budete sigurno priljubljeni uz njega tokom celog skoka. Ne brinite, sistem veza je izrađen tako da izdrži 10 puta veću težinu od vaše, tako da sigurno nećete ispasti. Kad smo kod težine, maksimalna kilaža osobe koja želi da iskusi ovaj skok je 130kg.

A sada je vreme da se prepustite avanturi i osetite nebo pod nogama!

Šta uključuje jedan tandem skok?

  • ličnog instruktora
  • let na visini od 3.000m
  • let avionom u trajanju od 15min
  • let padobranom - 10min

*Kratko, ali važno obaveštenje: Kupljen kupon za tandem skok važi godinu dana od dana rezervacije. U slučaju da otkažete skok 24h pre početka leta, ne vrši se povraćaj novac.

€300 po osobi (RSD35,400)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€300 x 1 osoba €300
Ukupna Cena €300

(RSD35,400)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.