Paraglajding Durmitor

Kad se vinete u vazduh osetićete neverovatan nalet ushićenja i oslobode. Ovo je rekli bismo kratak opis paraglajdinga, a da biste ga iskusili sve što treba da ponesete su dobra energija i volja. Ostalo prepustite našim iskusnim vodičima koji će vas pažljivo sprovesti od samog početka do kraja ove avanture. Odavde ćete imati prelep pogled na grad, koji oduzima dah, dok ćete istovremeno osetiti čist i hladan vazduh, baš kakav treba da bude tokom leta.

Kad se vinete u vazduh osetićete neverovatan nalet ushićenja i oslobode. Ovo je rekli bismo kratak opis paraglajdinga, a da biste ga iskusili sve što treba da ponesete su dobra energija i volja. Ostalo prepustite našim iskusnim vodičima koji će vas pažljivo sprovesti od samog početka do kraja ove avanture.

Odavde ćete imati prelep pogled na grad, koji oduzima dah, dok ćete istovremeno osetiti čist i hladan vazduh, baš kakav treba da bude tokom leta.

Kako izgleda paraglajding na Durmitoru?

Mesto odakle ćemo poleteti je Žabljak, i to ćemo učiniti uz vitlo, jer je prva poletišna tačka izuzetno teška, a vitlo je tu da pruži što bolji procenat poletanja tokom lepih dana. Ako nikad niste leteli paraglajderom i želite se prvi put oprobati u istom, naši piloti će vas svojim savetima opustiti i otkloniti onu potencijalnu nervozu koju oseća skoro svaki početnik.

Paraglajding u tandemu podrazumeva - društvo, divnu energiju i pogled na prelepo prostranstvo Durmitora, a sve troje doprinose nezaboravnom iskustvu. Inače, let u proseku traje od 10 do 15 minuta.

Svi kažu da je ova avantura za pamćenje, a da biste imali kristalno jasno sećanje o istoj, možete odlučiti da se vaše letenje snima Go Pro kamerom, dok će vam snimak biti dostupan po simboličnoj ceni od 20 evra.

Aranžman obuhvata

U pitanju je jednodnevna avantura, čiji aranžman obuhvata nekoliko stavki, da bi sve proteklo u savršenom redu:

  • licencirane i iskusne pilote
  • profesionalnu opremu
  • osiguranje putnika

Ako ste pristalica avantura i novih izazova, predlažemo vam da, čim primetite lepo vreme, pozovete par prijatelja i iskusite paraglajding. Provedite nezaboravan odmor, i to dok ste metrima udaljeni od tla, razgledajući jednu od predivnih planina jugoistočne Evrope.

€100 po osobi (RSD11,800)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€100 x 1 osoba €100
Ukupna Cena €100

(RSD11,800)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.