Kanjoning Hrčavka

Kanjoning vas izaziva da pokažete koliko ste fizički spremni. Plivanje, skakanje, uspinjanje uz stene sastavni su deo ove avanture. Iskusi je sa nama.

Adrenalinsko spuštanje niz brze reke raznim metodama, kao što su penjanje, spuštanje alpinističkom opremom, plivanje i skakanje u prirodne bazene, neizostavni su deo ekstremnog sporta kanjoning.

Ako vam skakanje sa litica u penušavu vodu pridaje neverovatan užitak, onda vam predlažemo da iskusite kanjoning Hrčavka, koji pruža sjajno iskustvo. Hrčavka je takvog ambijenta koji vas izaziva da pokažete koliko ste fizički spremni i da pritom ojačate tokom ove avanture.

Šta obuhvata aranžman Kanjoning Hrčavkom:

  • Opremu za kanjoning;
  • Iskusne vodiče;
  • Užinu u kanjonu;
  • Prevoz iz vašeg lokalnog mesta i povratak;
  • GoPro sadržaje - video snimke i slike;
  • Potrebne takse i osiguranja;
  • Ulaznice za Nacionalni park,
  • Besplatan parking.

Detaljna ponuda - Kanjoning Hrčavka - 1 dan

U kamp stižemo do 9h, gde će biti obezbeđen doručak sa domaćim specijalitetima, nakon čega ćemo vas upoznati sa aktivnostima koje su isplanirane za ovaj aranžman. Biće nam potrebno oko 1h da stignemo u kanjon Hrčavka, a putovaćemo našim vozilima.

Pre nego što iskusite ovu avanturu, najpre ćemo vam reći nešto više o opremi koja je neophodna da bi sve prošlo sigurno i u najboljem redu. Potom se presvlačimo, a zatim krećemo da se spuštamo peške u kanjon, što će trajati oko 30 minuta.

Očekujte da ćemo videti mnoge vodopade, kaskade, prirodne bazene i prepreke koje ćemo savlati sigurno uz pomoć naše opreme. Na onim mestima gde naiđemo na vertikale, njih ćemo prevazići konopcima i alpinističkom opremom. Ova kanjoning avantura je posebno namenjena plivačima, jer ćemo na našem putu naići i na prirodne bazene, u koje je sjajno skakati. Na pola puta biće vremena za kraću pauzu i obrok, da bismo imali dovoljno snage za dalje.

Uglavnom su potrebna 3-4 sata da prođemo Hrcavka kanjon. Avanturu završavamo kod Tođevca, mesta koje je poznato po srednjovekovnim ostacima kule nekadašnjeg Herceg Šćepana. Nakon toga je vreme za povratak u kamp, gde ćemo ručati i okrepiti se, što predstavlja sam kraj ovog aranžmana.

Aranžman inače možete menjati, odnosno, kombinovati ga sa ostalim aranžmanima koje imamo u ponudi.

Ako još uvek niste iskusili kanjoning, ne znate šta propuštate. Zato okupite ekipu dok još traje sezona i pravac na Hrčavku, gde vas čeka avantura za pamćenje.

€100 po osobi (RSD11,800)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€100 x 1 osoba €100
Ukupna Cena €100

(RSD11,800)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.