Zip line Plužine (CG)

Jednom vožnjom ziplajna videćeš koliko je kanjon veličanstven i kako izgleda ovaj prirodni fenomen. Pođi sa nama i oseti pravo uzbuđenje.

Sama činjenica da možete lebdeti nad kanjonom i tako posmatrati prirodu iz ptičje perspektive, osetiti neverovatan adrenalin, pobediti strah od visine, prevesti se s jednog na drugo brdo, i to samo uz pomoć žičanih sajli, čini zipline zaista zabavnim sportom.

Ovo je jedinstvena prilika za sve vas koji ste ljubitelji adrenalina i želite probati novu aktivnost.

Zip line u Plužinama - jednodnevna sjajna avantura u prirodi

Bez obzira da li po prvi put probate ziplajn ili ga želite ponovo iskusiti, naš tim je spremio sve što je potrebno da vaša vožnja protekne sigurno i nezaboravno. Obezbedili smo:

  • napitke koji će vas osvežiti pred vožnju
  • iskusne vodiče, koji će vam pomoći da opremu postavite pravilno
  • sigurnosnu opremu, kao što su šlem i pojasevi

Inače, ako vas zanima zipline, cena jedne vožnje iznosi 25 evra.

Najbolji zipline iskusite u Crnoj Gori

Na ideju da svojoj zemlji pruže nešto inovativno, došli su Marija i Željko Bakrač, koji su javnosti omogućili sasvim novu turističku atrakciju - Zipline. Pluzine su već nekoliko godina veoma atraktivne kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima, baš po ovom ekstremnom sportu, jer u njemu mnogi pronalaze pravu zabavu, budući da im se pruža fantastičan let iznad reka, kanjona, jezera i drugog prirodnog bogatstva.

Kad je u pitanju ziplajn u Crnoj Gori, naš aranžman uključuje polazak od gostionice ,,Eko-Piva”, nastavlja se preko poznatog Pivskog jezera, gde ćemo ostaviti vremena za predah i kratku pauzu, tokom koje možete napuniti baterije ili napraviti prelepe fotografije ovog predela. Dalje nastavljamo put uz pomoć sajle, koja će nas odvesti pred most na Pivskom jezeru. Inače je ziplajn (Pluzine) dug 1400 metara, što ga čini najdužim u Crnoj Gori. Možete ga iskusiti tokom cele sezone koja traje od maja do oktobra, svakog radnog dana od 10-19h.

Za neke sportove u životu nemoguće je pronaći prave reči, već se moraju doživeti da bi se shvatili na adekvatan način, što je slučaj i sa ziplajnom. Kao ptica koja para krilima kroz vazduh, osetićete neverovatnu slobodu, kontrolu i samopouzdanje, dok posmatrate svu prirodnu lepotu Plužina koje se pružaju pred vama. Ostaje samo da okupite svoje društvo i uživate u letu iznad ovog dela Crne Gore.

€25 po osobi (RSD2,950)
Broj gostiju

Još neće biti naplaćeno

Trajanje 1 Dan
€25 x 1 osoba €25
Ukupna Cena €25

(RSD2,950)

Ekstremac

Copyright © 2024

All rights reserved

instagram iconfacebook iconyoutube icon

Prijavi se na listu i informisaćemo te o svim ekstremnim događajima i avanturama.